Kyoho
Barva - fialověčerná
Růst - velmi silný
Doba zrání - středně pozdní až pozdní, SAT 2750 - 2850 °C
Hrozen a bobule - hrozen válcovitý nebo lehce konický 500 - 600 g, středně velký, bobule velká, 16 - 17 g, bezsemenná, masitá, chuť odrůdová
Obsah cukrů a kyselin - cukry 16 - 17 g/100ml, kyseliny 6 - 7 g/l
Vyzrávání výhonů - dobré
Plodnost dřeva - 60 - 75 %
Počet hroznů na výhon - 0,9 - 1,3
Zatížení, řez - 40 - 45 plodných oček, 10 - 14 oček
Odolnost k mrazu - zvýšená
Odolnost k chorobám - zvýšená
Zvláštnosti - pod názvem Kyoho se uvádí několik podobných odrůd
http://vinograd.info/sorta/stolovye/keho.html
Kdy: 13.09.2013 21:26:30
Velikost: 165 (KB)
Komentáře: 0
Zobrazeno: 1151
Známka: Neoznámkováno.