Stanley, dakujem za vycerpavajucu odpoved
Milos, tu nemam problem dopestovat cokolvek. Da sa povedat, ze niektorym subtropom sa tu uz dari viac, ako povodnemu ovociu.
Len sa mi hrozne rozchadzaju nazory pri citani postrehov v celom vlakne kiwi. Ja by som aj zasadil to co pises, tsechelidise, ale je to chutne a sladke? Je to bez tej trpkosti, ze zjes 2ks a nemas z toho zmeraveny jazyk? Dozreje to na kriku, alebo to musis obrat za tvrda a potom este fuknut do sklepa na jablka? To su veci, ktore su pre mna podstatne. Ja napr. nemam sklep. Potrebujem kiwi trhat a jest priamo z krika.
A ked nemam tieto odpovede, nemam doveru voci chinensiskam.
Zas tie arguty...tiez ich je milion druhov, ale z tych komentov tazko povedat, ktoru si kupit. Ja by som chcel taku, ktora je sladka, chutna, netrpka a dozrieva na kriku. Nam najviac chuti vo vseobecnosti kiwi z kauflandu sorelli. Ale aj to...vobec neviem, ako dozrieva, ci je sladke, ci dozrieva na kre alebo jablkach, ci chuti ako to z kauflandu.
Budem mat miesto na dve odrody a jedneho samca samozrejme. No vybrat si je viac nez tazke.
Takze....sorelli/tsechelidise? sorelli/kens red? kens red/tsechelidise? Faaaakt neviem ...a este samozrejme do toho samca, ktory by to opelil. Fakt tu dopestujem vsetko, ale uz sa mi nechce ist do systemu pokus-omyl.