Tak jsem zalozil nove tema. Pristi tyden mi prijdou prvni 3 rostlinky od Daniela Laryse z Aukra. 1 tam jeste za stovku je Az vyroste, dam ji do pudy v zimni zahrade, takze se snad dockam za nekolik let i plodu
Jene, vítám tě u nás na foru, ale mám jednu poznámku - když už nakrásně založíš nové téma, tak to opravdu stačí jen jednou ( správně ) a né hned třikrát. A s těmi tématy šetrně, za chvíli se tu nikdo neorientuje. To platí pro všechny !
byl jsem letos obdarován murikátou a jsem zvědav jestli ji někdy dovedu do plodnosti letos na podzim ji ofouklo +6 až začala vadnout a tvářit se smutně
Muricata je nejtropičtější z anon, takže teplota ideálně 18+ celoročně. Martas, Franc: pokud to jsou ty ode mne, jsou navíc roubované na stejné podnoži (muricata), semena byla dovezena přímo z Nové Guineje - takže super trop:-) Jsem zvědav, komu z nás se ji povede rozplodit jako prvnímu.
Kdyby nekdo mel zajem o roubovance, doporucuji eshop canarius.com ze Spanelska. Rikali, ze je budou mit cca za mesic, urcite je koupim. Jedina vada na krase je drahe postovne. Tak doufam, ze se tech plodu dockam drive. Od pana Laryse us prisly, bohuzel jedna bez listu. Roubovamce bych ale opravdu radeji, znate nekdo nekoho u nas, kdo by je prodaval?