jarek01 píše:Kopil jsem si fíkovník Pálava přímo od zdroje z e-shopu exoticka-zahrada.cz. Objednal jsem si rostlinu fíkovníku výšky 80 cm za cenu 500 kč. Řízkovanec ve tvaru proutku o síle 8-10 mm (ve spodní části) vyhnaný do výšky 80 cm. Bohužel velké zklamání.

Já teď budu těžkej hnidopich, ale kde je vlastně problém?

Položka je tady:
https://www.exoticka-zahrada.cz/Ficus-c ... m-d206.htmProjel jsem fotky a informace k položce a dostal jsi přesně to, co jsi si objednal

. Tím se nikoho nezastávám, ale u produktu je dokonce i fotka ještě menšího fíkovníku. Přesně si tedy věděl, za co těch 500 kč utrácíš.
Ano, nejsem idiot, vím že ten cenový nepoměr za jednoroční prut je řekněme přepísklej, ale nikdo to lidi přece nenutí kupovat a nic to nemění na faktu, že je položka řádně popsaná je vyfocená dokonce s podmírou, takže zákazník přesně ví, co mu přijde. Nezlob se na mě, ale bědovat tu pak, že jsi nespokojen je dost nefér vůči tomuto prodejci, potažmo vůči všem prodejcům, můžeš bědovat leda sám na sebe. Eshop není kouzelná skříňka, že tam hodíš pětisovku a vypadne ti adekvátní překvápko, ne, vypadne přesně to, co si objednáš. Nic víc, nic míň

.
Spíš bych bědoval nad podvodníkama z Polska, třeba jako když jsme si loni objednali za pětikilo Thalii a dorazil pahejl s rákosím, to bylo velké zklamání

.