Stránka 27 z 27

Re: Tykve, dýně a vše kolem

PříspěvekNapsal: 25 zář 2019, 17:10
od svazenka
Taky dělám cuketovou polévku....cibulku na sádle dorúžova, pak na kostky cuketu, orestovat, přilét vodu, dochutit sůl, kmín, petrželová nať a nakonec rozmixovat. Ze žluté cukety je luxusní.

Re: Tykve, dýně a vše kolem

PříspěvekNapsal: 25 zář 2019, 20:09
od ZdenekCernoch
do toho ještě patří do křupava opečená slanina , dyně - cuketa, smetana , česnek, parmazan, magi bohatě stači a ta slanina S14

Re: Tykve, dýně a vše kolem

PříspěvekNapsal: 12 pro 2019, 16:06
od Teresie
nene píše:Děláme cuketovou polévku - vývar, cuketa, provensálské koření - uvařit rozkrájenou cuketu ve vývaru s kořením (nebo cuketu zvlášť na pařáku), přidat trochu šlehačky, strouhaný parmezán, česnek - rozmixovat. Máme radši hustší, takže hodně cukety. Dobrá je i nedokonale rozmixovaná - nechat kousíčky cukety.

Trochu pozdní odpověď... ale polévku jsem doma zkoušela a pecka. Přidala jsem tam teda i pár tipů od ostatních, ale už ji dělám pravidelně :)

Re: Tykve, dýně a vše kolem

PříspěvekNapsal: 12 pro 2019, 16:30
od nene
S6