Tak čínskou pažitku mám už asi třetím rokem. Trochu vymrzla a tak měla pomalejší rozjezd. Chuťově to nic extra není, takže používám raději klasický šnitlík. Myslím, že se bez ní dá vcelku spokojeně žít ...
No ja ji zatim ani neochutnala,jsou to takove nite,uz se tesim az zesili na brambory zatim pouzivam medvedi cesnek,nějak nam nechutnaji brambory bez zeleneho.
Medvedi cesnek jsem letos zkusila na chleba, ale moc me neoslovil, prisel mi nevyrazny. Mozna spatne pestitelske podminky. Ale ten mam narozdil od merunky a ostatnich rostlin ve volne pude Jinak na brambory mam taky zatim nejradsi klasicky snitlik. Roste suprove, chut je vyrazna a jeste hezky kvete, co vic si prat
Šnitlík je fajn, posypaný na Lučině - mňamka! Čínskou pažitku tu mám od loňska, takový menší trsík, docela mi chutná. Občas když jdu okolo tak si utrhnu kousek na chuť. Nebo meduňku a mátu.
Ja nevim, mozna spatne podminky, ale fakt mi to neprislo nijak vyrazne. Sice po cesneku hezky voni, ale chut pri posypani chleba byla nevyrazna. Mozna skubat drive, ne az v pozdnim jare.
Ten medevedi cesnek me nepripada nejak palivy,osvedcil se mi v salatech a na bramborech do pomazanek,mam toho dva pytliky v mrazaku,protoze zatim nemam pazitku dorostlou....