Ta nová nebo stará voda nebude mít žádný vliv. Trpkost se odstraní i ve studené ,jenom musí být plody ponořené . Ale důležitá je ta teplota ,ta to urychluje . Ještě by bylo zajímavé porovnat chuť takto upravených plodů z vody a z toho alkoholového pytlíku. Pokud by to bylo stejné ,tak ta voda vychází levněji a navíc i rychleji
Škoda slivovice !
Rád bych věděl jak dopadla Nikita v alkoholu u Ivana . Ivane ozvi se .
...ale Nikite tých 7 dní bolo málo, bola trpká, skúsim ju "v alkoholovom opojení" nechať dlhšie( polovicu plodov mám ešte na strome), som zvedavý, ktoré budú chutnejšie
ivan
velitel
Příspěvky: 765
Registrován: 16 lis 2015, 16:42
Bydliště: okr. Nitra, 140 m.n.m.