( na letošním roubu otrhání listu asi není vhodné, příště vydrž až na další rok,( únor-březen ), myslím, že příští rok těch květů bude určitě více

Moderátor: Stanley_51
MonikaV píše:Jo jo ,taky jsem v zimnim obdobi na nejake videa koukla a uz jsem to tu psala, , odtrhavaji stare listky a to pred zacatkem raseni,aby nasadily rostlinky na kvet, ale nove roubovane vyhony to jsem nevidela,-- ale natocenych videi je spousta tak tezko rici.
Radku, ale jestli mas roub uz moc dlouhy, tak bych ho spis zastipla, aby zacal vyhazovat dalsi vetvicky a trhani listku bych ted nedelala.
MonikaV píše:Roubovaci pasku nechavam cca 2 mesice, po sundani roub. pasky omotavam parafilmem a ten tam necham az sam uplne odpadne.
mitas píše:Radek, tu to máš za české koruny a bez cla a výpalného:
https://eshop.oslavan.cz/roubovaci-pask ... 5ks-1civka
radek.god píše:Resp zeptam se jinak, kdyz tuto pasku pretahnu pres ocko, proroste tim 100% list/vetev, tak jako u parafilmu ?![]()
Tedy je to z hlediska roubovani 100% nahrada za parafilm ?
mitas píše:Táto je parafilmová páska a očko cez ňu prelezie. Plastová ( igelitová ) páska je omnoho hrubšia a pri vrúbľovaní s igelitom musíš dávať pozor aby si neomotal očko, lebo sa pod ňou udusí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník